Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CE Sabadell FC (1371248) - Rcde Morey (1456848) » 692029306: T69/J3/V

Liga 692029306 Información oficial sobre el partido 692029306 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / V.180 (5693)

CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 3 - 0 Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido
Bernabé Bacelos (19') 1 - 0
Manuel Vegal (31') 2 - 0
Ilzar Txarragarmentia (82') 3 - 0
CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 3 - 0 Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CE Sabadell FC Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell FC' en el partido 2 - 2 Rcde Morey Alineación oficial del equipo 'Rcde Morey' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Sabadell FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Sabadell va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Bernabé Bacelos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Manuel Vegal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Sabadell.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sabadell va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ilzar Txarragarmentia progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sabadell van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gorosti Ipenarrieta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local José Buendía González va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Sabadell van sortir al contraatac al minut 60, però Vladimiro Bussoli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Rcde Morey

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Francisco Donez, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Morey va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Paulo De Santos va quedar-se sol davant el porter Ángel Manuel Redondo Sierra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Francisco Donez va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Morey que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Paulo De Santos va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Francisco Donez quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Ángel Manuel Redondo Sierra va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 86 en Guillerme Concieiro va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ángel Manuel Redondo Sierra va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo De Santos.