Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UIU TEAM (1597232) - Yuninko Carlos f.c. (123441) » 692027781: T69/J14/V

Liga 692027781 Información oficial sobre el partido 692027781 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.152 (5665)

UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido 0 - 0 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UIU TEAM Alineación oficial del equipo 'UIU TEAM' en el partido 2 - 0 Yuninko Carlos f.c. Alineación oficial del equipo 'Yuninko Carlos f.c.' en el partido
Tiene mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UIU TEAM

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amedeo Faitelli! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Jotautas Lechovičius va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Sergey Smirnova va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Amedeo Faitelli va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 207 Minuto 48 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): TEAM va ser a punt de marcar al minut 48, quan el seu jugador Yannic Trautmann va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Amedeo Faitelli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Gergely Czingelly va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Arslan Chyngyz Uulu del TEAM ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): TEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gergely Czingelly ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Yuninko Carlos f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Ulf Nederstad va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Melvin Kleinsma, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Ulf Nederstad va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): Yuninko van sortir al contraatac amb encert al minut 66, però Hettu Jawdai no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.