Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Almansa (1430795) - los lorenzitos (493136) » 692027531: T69/J8/V

Liga 692027531 Información oficial sobre el partido 692027531 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / V.148 (5661)

U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido 1 - 2 fenicio's Alineación oficial del equipo 'fenicio's' en el partido
0 - 1 Edward Falenius (20')
0 - 2 Pietro Corradi (83')
Andy Weber (89') 1 - 2
U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido 1 - 2 fenicio's Alineación oficial del equipo 'fenicio's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido 2 - 0 fenicio's Alineación oficial del equipo 'fenicio's' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Almansa

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 89 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Andy Weber, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el U.D.Almansa a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Pòl Mor va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): U.D.Almansa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vito Alegi va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Kristiaan van Huijksloot.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): U.D.Almansa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 19 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pòl Mor ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Maurín Ortega Flores es va comportar com un juvenil al minut 85 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 219 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Daniel Ferragut va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Pòl Mor, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Francisco Losada des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Losada de U.D.Almansa es va guanyar la targeta groga merescudament.

fenicio's

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de fenicios van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Edward Falenius.
  • 106 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 83 i semblava que fenicios desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Pietro Corradi va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de fenicios va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pietro Corradi, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de fenicios van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 89 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Pietro Corradi, però la pilota va sortir per sobre del travesser.