Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Naval (1456309) - U.D.Almansa (1430795) » 692027512: T69/J3/V

Liga 692027512 Información oficial sobre el partido 692027512 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / V.148 (5661)

Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido 3 - 1 U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido
José Vicente Rodríguez (5') 1 - 0
1 - 1 Andy Weber (16')
José Vicente Rodríguez (66') 2 - 1
Aitzol Iurremendi (75') 3 - 1
Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido 3 - 1 U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Naval Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Naval' en el partido 2 - 0 U.D.Almansa Alineación oficial del equipo 'U.D.Almansa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Naval

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a CD Naval va ser José Vicente Rodríguez.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): CD Naval va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 66 José Vicente Rodríguez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 75 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Martín Aldea va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de CD Naval, Aitzol Iurremendi, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Josu Domene es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Vicente Rodríguez va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Federico Musella va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arturo Bustingorri va estar a punt d'avançar els locals al minut 35 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): Josu Domene va sorprendre Federico Musella amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, José Vicente Rodríguez de CD Naval va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Vicente Rodríguez de CD Naval va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

U.D.Almansa

Goles Goles

  • 108 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Miqael Davtyan de U.D.Almansa va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Andy Weber, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 14, el U.D.Almansa estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jedei Garita va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de U.D.Almansa va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jedei Garita, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Miqael Davtyan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de U.D.Almansa, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Jan-Heiko Zingstra va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.