Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Milesians (1422063) - Pallassos CF (310839) » 692027215: T69/J12/V

Liga 692027215 Información oficial sobre el partido 692027215 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.142 (5655)

Milesians Alineación oficial del equipo 'Milesians' en el partido 2 - 5 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
0 - 1 Rubén Villagarcía (3')
谢 (Xie) 剑恩 (Jianen) (20') 1 - 1
1 - 2 Abdelwahid Bensaid (25')
1 - 3 Sam Riedenbauer (32')
Riccardo Sturniolo (40') 2 - 3
2 - 4 Sam Riedenbauer (57')
2 - 5 Pablo Crepanes (79')
Milesians Alineación oficial del equipo 'Milesians' en el partido 2 - 5 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Milesians Alineación oficial del equipo 'Milesians' en el partido 0 - 2 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Milesians

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Milesians va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en 谢 (Xie) 剑恩 (Jianen), completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Riccardo Sturniolo trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 2 (Ocasión de contra por la izquierda): Milesians van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 2, però el xut de Gennaro Del Casale des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hubert Warakomski va ridiculitzar a en Ivan Kovaľ amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Joaquín Serrano de Milesians es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Cortit.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Gamboa de Milesians va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hubert Warakomski de Milesians va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pallassos CF

Goles Goles

  • 170 Minuto 3 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Rubén Villagarcía al minut 3 va permetre a Pallassos prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Abdelwahid Bensaid que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Pallassos.
  • 190 Minuto 32 (Gol de falta): En Sam Riedenbauer va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-3.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): El Sam Riedenbauer va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Pallassos. 2-4.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Pablo Crepanes va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 2 - 5 al marcador per a Pallassos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Al minut 1, un refús desafortunat de Leo Wensing, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Basilio Jatso no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Abdelwahid Bensaid quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el Pallassos va estar a prop d'augmentar el marcador després que en David Silos s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 237 Minuto 37 (Ocasión evento especial extremo + rematador): 金 (Jin) 贵锋 (Guifeng) va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Pablo Crepanes va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Sam Riedenbauer al minut 57, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Pallassos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sam Riedenbauer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en 金 (Jin) 贵锋 (Guifeng) va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.