Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic ceferino (795222) - Pallassos CF (310839) » 692027181: T69/J4/V

Liga 692027181 Información oficial sobre el partido 692027181 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / V.142 (5655)

athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 0 - 2 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
0 - 1 Sam Riedenbauer (28')
0 - 2 Ingo Fandke (40')
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 0 - 2 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
athletic ceferino Alineación oficial del equipo 'athletic ceferino' en el partido 2 - 0 Pallassos CF Alineación oficial del equipo 'Pallassos CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic ceferino

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nafarroa Guridi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Enric Resa va fer una magnífica centrada, però la rematada de Otoitz Eskutxuri va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): a.ceferino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vincenzo Spezia ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ibai Antzuola va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Nafarroa Guridi quasi empata el partit per a a.ceferino, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Horia Scăpău va estar a punt d'empatar per a a.ceferino quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marlo Rothenbühler va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Alejandro Fuster Ruiz va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Pallassos CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Sam Riedenbauer de Pallassos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): Ingo Fandke va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 2 per a Pallassos.