Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scifo's team (437713) - El Contubernio (799843) » 692027073: T69/J5/V

Liga 692027073 Información oficial sobre el partido 692027073 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.140 (5653)

Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 2 - 3 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
0 - 1 Henoc Bermell (3')
Sergio Di Ninno (15') 1 - 1
1 - 2 Henoc Bermell (19')
1 - 3 Abdelkhafir Sefrioui (34')
Fernando Fernández Cañete (64') 2 - 3
Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 2 - 3 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Scifo's team Alineación oficial del equipo 'Scifo's team' en el partido 5 - 1 El Contubernio Alineación oficial del equipo 'El Contubernio' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scifo's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Scifo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sergio Di Ninno que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 15 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 101 Minuto 64 (Gol por el centro): El Scifo no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Fernando Fernández Cañete es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergio Di Ninno va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Xandro Marcelis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Xandro Marcelis no va entrar per centímetres.
  • 203 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Duco Simonsz no oblidarà el que li va passar durant el minut 55. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Kaba Assoumou va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 90, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 4, Giancarlo Dreoni de Scifo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

El Contubernio

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Henoc Bermell que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Contubernio.
  • 142 Minuto 19 (Gol de contra por la izquierda): Henoc Bermell va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Contubernio i marcant el 1 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Abdelkhafir Sefrioui, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Abdelkhafir Sefrioui de Contubernio va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Luis Verdenosa.