Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

girafantes F.C (799845) - Alkor (121829) » 692026887: T69/J14/V

Liga 692026887 Información oficial sobre el partido 692026887 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.136 (5649)

girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 3 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
0 - 1 Victor Flex (15')
0 - 2 Fausto Torreira (62')
0 - 3 Amjad Abdulbary Al-Zidjali (71')
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 3 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
girafantes F.C Alineación oficial del equipo 'girafantes F.C' en el partido 0 - 1 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

girafantes F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de girafantes, l'equip va recuperar la pilota al minut 9 i va contraatacar. En Michael Overall va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Marian Irimia, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Alkor, però David Lapeira Lizarra no va poder encertar el xut.
  • 208 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Niek Karelse de girafantes va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Apoloniusz Wilczyk que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Apoloniusz Wilczyk de girafantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Alkor

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Victor Flex va posar els visitants Alkor per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Fausto Torreira va aprofitar un error defensiu al minut 62, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Alkor.
  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): Al 71 minuts, El Alkor va fer el 0-3. En Amjad Abdulbary Al-Zidjali va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Alkor va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Piero Borter va desviar el xut final de Dursun Gülergül després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Amjad Abdulbary Al-Zidjali de Alkor va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andrei Duşleag, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andrei Duşleag va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Amjad Abdulbary Al-Zidjali.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo) de Alkor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.