Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alkor (121829) - c.d kakonés (312044) » 692026849: T69/J5/V

Liga 692026849 Información oficial sobre el partido 692026849 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.136 (5649)

Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 4 - 2 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
Amjad Abdulbary Al-Zidjali (3') 1 - 0
Andrei Duşleag (26') 2 - 0
2 - 1 Giancarlo Mastellone (61')
Ángel Azañón (62') 3 - 1
3 - 2 Aurel Tecuceanu (86')
Amjad Abdulbary Al-Zidjali (88') 4 - 2
Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 4 - 2 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido 4 - 0 c.d kakonés Alineación oficial del equipo 'c.d kakonés' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alkor

Goles Goles

  • 190 Minuto 3 (Gol de falta): En Amjad Abdulbary Al-Zidjali va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Andrei Duşleag va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 26 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ángel Azañón, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): En Amjad Abdulbary Al-Zidjali va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Alkor va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Amjad Abdulbary Al-Zidjali va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Francisco Bustillos.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amjad Abdulbary Al-Zidjali va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ángel Azañón va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Dursun Gülergül una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Francisco Bustillos va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Victor Flex no va ser aprofitada per en Ángel Azañón que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Dursun Gülergül, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Amjad Abdulbary Al-Zidjali es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

c.d kakonés

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Giancarlo Mastellone va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Alkor. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Aurel Tecuceanu la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del kakonés es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 2 arribava al minut 86.