Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Triplerines C.F (799662) - Alkor (121829) » 692026835: T69/J2/V

Liga 692026835 Información oficial sobre el partido 692026835 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.136 (5649)

Triplerines C.F Alineación oficial del equipo 'Triplerines C.F' en el partido 0 - 3 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
0 - 1 David Lapeira Lizarra (43')
0 - 2 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo) (60')
0 - 3 David Lapeira Lizarra (80')
Triplerines C.F Alineación oficial del equipo 'Triplerines C.F' en el partido 0 - 3 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Triplerines C.F Alineación oficial del equipo 'Triplerines C.F' en el partido 2 - 2 Alkor Alineación oficial del equipo 'Alkor' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,1 % 37,4 % 31,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triplerines C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 30 (Ocasión de penalti): Triplerines es va veure beneficiat per la polèmica al minut 30, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Trifon Igoshin va relliscar al moment de fer el xut i el porter Fabián Vásquez no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Bernard Keogh va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 es va veure una gran oportunitat per a Triplerines per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bernard Keogh, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jean-Marc Rouillon hauria d'haver estat gol al minut 47 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Bernard Keogh va disposar d'una bona oportunitat al minut 83, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sadaka Atandi de Triplerines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Sadaka Atandi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Alkor

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en David Lapeira Lizarra va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, Alkor va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser 严 (Yan) 兴卓 (Xingzhuo), amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): David Lapeira Lizarra va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 31 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Sébastien Danton va ridiculitzar a en Trifon Igoshin amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Victor Flex després que el jugador de Alkor li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.