Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Compos (772441) - HIpster azul y oro (995219) » 692026489: T69/J13/V

Liga 692026489 Información oficial sobre el partido 692026489 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.129 (5642)

A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido 0 - 0 HIpster azul y oro Alineación oficial del equipo 'HIpster azul y oro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
A.D. Compos Alineación oficial del equipo 'A.D. Compos' en el partido 4 - 0 HIpster azul y oro Alineación oficial del equipo 'HIpster azul y oro' en el partido
Es un cenizo 4.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Compos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Albert Salée va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Albert Salée, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Compos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauro Rivera en un 1 contra 1 amb el porter Vincenzo Dettori, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Justo Ruiz Girón! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Compos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Albert Salée, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Ali Tanrıkul arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Mauro Rivera del Compos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Ali Tanrıkul de Compos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

HIpster azul y oro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hipster va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Vicente Lanuza Conesa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): Hipster van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Erim Öney des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Erim Öney va marxar de Rubén Figueroa en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Hipster van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Hipster va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Noah Rose va sortir per sobre el travesser.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Jesús Riaño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Noah Rose ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Valero Jiménez de Hipster es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Benjamin Pascher es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.