Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los C.U.B.A. (1365185) - Nofotis F.C. (773002) » 692025540: T69/J14/V

Liga 692025540 Información oficial sobre el partido 692025540 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.112 (5625)

Los C.U.B.A. Alineación oficial del equipo 'Los C.U.B.A.' en el partido 1 - 1 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
0 - 1 Jimmi Lindhardt (2')
Marcus Falkenner (34') 1 - 1
Los C.U.B.A. Alineación oficial del equipo 'Los C.U.B.A.' en el partido 1 - 1 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los C.U.B.A. Alineación oficial del equipo 'Los C.U.B.A.' en el partido 3 - 1 Nofotis F.C. Alineación oficial del equipo 'Nofotis F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los C.U.B.A.

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 del partit, el jugador Marcus Falkenner de C.U.B.A. va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 20 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Delmer Carney va entorpir al marcador d'en Jordi Pont per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 221 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Boris Čas del C.U.B.A. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Boris Čas va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Storm Nagtegaal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a C.U.B.A. per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rannie Ritualo, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Nofotis F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jimmi Lindhardt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Nofotis.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Andy Sparnon quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jörgen Bark, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Nofotis que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en 梁 (Liang) 国伦 (Guolun), que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jimmi Lindhardt ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oliver Hoellebauer de Nofotis es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.