Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tarantula CF (1368663) - Incompetentes (1419430) » 692025117: T69/J6/V

Liga 692025117 Información oficial sobre el partido 692025117 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.105 (5618)

Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 5 - 0 Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido
Sean Smelie (25') 1 - 0
Kálmán Bots (52') 2 - 0
Kálmán Bots (75') 3 - 0
Jörgen Ossiansson (82') 4 - 0
Sean Smelie (85') 5 - 0
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 5 - 0 Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Tarantula CF Alineación oficial del equipo 'Tarantula CF' en el partido 7 - 0 Incompetentes Alineación oficial del equipo 'Incompetentes' en el partido
Tiene mala suerte 7.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tarantula CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Tarantula van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sean Smelie va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Michaël Parmentier va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 52 de joc. Kálmán Bots es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kálmán Bots, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Tarantula.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 4 - 0 va pujar al marcador quan Tarantula va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jörgen Ossiansson des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Amb 85 minuts jugats, en Sean Smelie va augmentar l'avantatge de Tarantula a 5 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kálmán Bots va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Sean Smelie del Tarantula ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Kálmán Bots va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús 'Hulk' Pérez. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Incompetentes

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jock Brighton de Incompetentes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Incompetentes va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Williams Sekagya que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Incompetentes va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mirūnas Ufartas no va poder controlar.