Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cdi yus (1421841) - L'Hospi Killers (800916) » 692024929: T69/J1/V

Liga 692024929 Información oficial sobre el partido 692024929 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.102 (5615)

cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 1 - 1 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
0 - 1 Santiago Urraca (16')
Herbert Polak (27') 1 - 1
cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 1 - 1 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cdi yus Alineación oficial del equipo 'cdi yus' en el partido 2 - 0 L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cdi yus

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors del cdi amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 27, deixant Herbert Polak en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): cdi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Tiborc Oláh va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Nemo Bonduel de cdi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 20, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Herbert Polak va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aivars Rečs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Herbert Polak va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nemo Bonduel rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): cdi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 74 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Herbert Polak ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): En Stanisław Mikke va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): Dean Barber hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanko Ðurić havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 81 per blocar una centrada d'en Américo Inácio da Silva va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cdi.

L'Hospi Killers

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): LHospi agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Santiago Urraca amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 73, un contraatac del LHospi no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Víctor Cillerero perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): LHospi van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Víctor Cillerero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.