Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BAR VEIDER (1433701) - Atlético Pandingo (1420620) » 692024920: T69/J13/V

Liga 692024920 Información oficial sobre el partido 692024920 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.101 (5614)

BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 3 - 1 Atlético Pandingo Alineación oficial del equipo 'Atlético Pandingo' en el partido
0 - 1 Alexis Viguie (4')
张 (Zhang) 友栋 (Youdong) (12') 1 - 1
张 (Zhang) 友栋 (Youdong) (59') 2 - 1
张 (Zhang) 友栋 (Youdong) (89') 3 - 1
BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 3 - 1 Atlético Pandingo Alineación oficial del equipo 'Atlético Pandingo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
BAR VEIDER Alineación oficial del equipo 'BAR VEIDER' en el partido 3 - 0 Atlético Pandingo Alineación oficial del equipo 'Atlético Pandingo' en el partido
Tiene un resultado normal 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BAR VEIDER

Goles Goles

  • 135 Minuto 12 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va marcar el 1 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 123 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) de VEIDER, després de 59 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): VEIDER va aconseguir el 3 - 1 quan 张 (Zhang) 友栋 (Youdong) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Kevin Just va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 11, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): VEIDER va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tomas Fardal va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eugenio Vincentini.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Asur Beltzuntzibar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de VEIDER.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Diego Garagorri va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VEIDER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Asur Beltzuntzibar del VEIDER ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): Al minut 52, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Kevin Just una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de Eugenio Vincentini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Diego Garagorri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Just de VEIDER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kevin Just va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Atlético Pandingo

Goles Goles

  • 137 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Abdelwassi Berdugo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 4 de joc. Alexis Viguie es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josep Maria Asturiol de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.