Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VIEJAS GLORIAS DEL NASA (307709) - Vivaercaña (1416332) » 692023996: T69/J6/V

Liga 692023996 Información oficial sobre el partido 692023996 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.85 (5598)

VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido 1 - 1 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
0 - 1 Berndt Kutalek (11')
陶 (Tao) 海力 (Haili) (36') 1 - 1
VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido 1 - 1 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VIEJAS GLORIAS DEL NASA Alineación oficial del equipo 'VIEJAS GLORIAS DEL NASA' en el partido 4 - 1 Vivaercaña Alineación oficial del equipo 'Vivaercaña' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIEJAS GLORIAS DEL NASA

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Mílton Ventura va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de GLORIAS, 陶 (Tao) 海力 (Haili), que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bendegúz Kóra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Camillo Papini de GLORIAS va intentar batre la porteria rival al minut 12 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): El GLORIAS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Bendegúz Kóra la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): GLORIAS enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Władysław Smutek va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Nadim Zetterström va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Manu Foppen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 89 per blocar una centrada d'en Manu Foppen va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GLORIAS.

Vivaercaña

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Berndt Kutalek que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Vivaercaña.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ilisen Sousani va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 31, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Egídio da Conceição quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 80, quan en Adrián Granados va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ilisen Sousani.