Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ansiosos por meterla (1332845) - arii team (1371788) » 692023430: T69/J4/V

Liga 692023430 Información oficial sobre el partido 692023430 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / V.75 (5588)

Ansiosos por meterla Alineación oficial del equipo 'Ansiosos por meterla' en el partido 3 - 2 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
Alejandro Luis Florencio (10') 1 - 0
1 - 1 Erik Šangala (19')
Alejandro Luis Florencio (31') 2 - 1
2 - 2 Virginio Rodia (37')
Ildelfonso Casabuena (79') 3 - 2
Ansiosos por meterla Alineación oficial del equipo 'Ansiosos por meterla' en el partido 3 - 2 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ansiosos por meterla Alineación oficial del equipo 'Ansiosos por meterla' en el partido 4 - 1 St. Martins Mambas F,C. Alineación oficial del equipo 'St. Martins Mambas F,C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,5 % 1,1 % 12,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ansiosos por meterla

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ansiosos contenien la respiració mentre en Alejandro Luis Florencio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): Al 31 minuts, El Ansiosos va fer el 2-1. En Alejandro Luis Florencio va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 124 Minuto 79 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 79 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ildelfonso Casabuena. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ildelfonso Casabuena va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Ansiosos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Taurino Salinas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 224 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 44, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Ildelfonso Casabuena sempre els tira per la dreta i en Sebastião Aires, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ansiosos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alejandro Luis Florencio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): En Ildelfonso Casabuena va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 77, però el porter visitant Sebastião Aires el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Taurino Salinas de Ansiosos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauro Horachita.

St. Martins Mambas F,C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 19 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Martins. Erik Šangala el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 37 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Virginio Rodia marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafael Compta va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 57. En Adrian Lippe va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Martins va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Hristo Gaytandzhiev va desviar el xut final de Honorio Centeno després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Es duien 78 minuts de partit jugats quan Mateu Argemí va estar a punt de posar per davant a Martins amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hristo Gaytandzhiev va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Songoku Maia de Martins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.