Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Dionnis (48254) - bictorioso (1332365) » 692023243: T69/J13/V

Liga 692023243 Información oficial sobre el partido 692023243 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.71 (5584)

F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido 6 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Milan Hrzán (17') 1 - 0
1 - 1 José Vicente Vázquez Huertas (19')
Gabriele Santilocchi (40') 2 - 1
Yudha Iswadi (47') 3 - 1
Yudha Iswadi (48') 4 - 1
Arturo Pirletti (57') 5 - 1
Daniel-Cristian Cristolţan (81') 6 - 1
F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido 6 - 1 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Dionnis Alineación oficial del equipo 'F.C. Dionnis' en el partido 4 - 0 bictorioso Alineación oficial del equipo 'bictorioso' en el partido
Tiene suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Dionnis

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Dionnis prenia la batuta de l'encontre al minut 17, quan en Milan Hrzán va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Dionnis contenien la respiració mentre en Gabriele Santilocchi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Dionnis va augmentar la diferència quan Yudha Iswadi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Yudha Iswadi de Dionnis va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Dionnis a 5 - 1. Arturo Pirletti va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Daniel-Cristian Cristolţan va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 81 el resultat passava a ser de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gabriele Santilocchi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kron Limaj, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yudha Iswadi va estar a punt d'acabar en gol al minut 32, però el porter visitant Ataúlfo Gells va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Daniel-Cristian Cristolţan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dionnis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Milan Hrzán va estar a punt d'avançar els locals al minut 38 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

bictorioso

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 19, en Aurubilitu Parrazar la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en José Vicente Vázquez Huertas que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Maurino Esteíbar va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bictorioso que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Duñach de bictorioso va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.