Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vic (437271) - Willy de la isla team (797395) » 692022797: T69/J14/V

Liga 692022797 Información oficial sobre el partido 692022797 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.63 (5576)

F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 3 - 1 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
Jabeur Bjaoui (25') 1 - 0
Eiko Rüts (55') 2 - 0
Jakub Vašák (67') 3 - 0
3 - 1 Fabrizio Pareschi (76')
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 3 - 1 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Vic Alineación oficial del equipo 'F.C. Vic' en el partido 3 - 0 Real Sporting de Gijon! Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon!' en el partido
Tiene un resultado normal 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Vic

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 25 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jabeur Bjaoui. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Eiko Rüts va augmentar l'avantatge de VIC a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VIC van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jakub Vašák va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 6 (Ocasión de falta): Amb 6 minuts disputats, Jabeur Bjaoui gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gadi Racine va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Javier Guzmán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Guzmán va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Avelino San Martín gairebé va marcar per a VIC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jakub Vašák de VIC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Real Sporting de Gijon!

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 3 - 1, van tocar-la en curt per tal que Fabrizio Pareschi xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Al minut 38 de temps, Marcelino Jalón de Sporting va fallar un penal.
  • 239 Minuto 40 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Anton Balyuk va ridiculitzar a en Mykola Nastupaylo amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eduard Argüello de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a El Hadj Nadiack de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.