Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bertí FC (991871) - Real Calpe (1418735) » 692022640: T69/J3/V

Liga 692022640 Información oficial sobre el partido 692022640 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / V.61 (5574)

Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 3 - 0 Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido
Tezozómoc Brizuela (34') 1 - 0
Tezozómoc Brizuela (80') 2 - 0
Carlos La Reina (81') 3 - 0
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 3 - 0 Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bertí FC Alineación oficial del equipo 'Bertí FC' en el partido 2 - 0 Real Calpe Alineación oficial del equipo 'Real Calpe' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bertí FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Tezozómoc Brizuela, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Tezozómoc Brizuela va augmentar l'avantatge de Bertí a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Carlos La Reina va incrementar l'avantatge de Bertí amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Alejandro Lazo Garcia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bertí se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jorge Esquerdo va estar a punt d'avançar els locals al minut 29 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Tezozómoc Brizuela una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Davide Luigi Tomai Pitinca va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Tezozómoc Brizuela, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alejandro Lazo Garcia de Bertí amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Calpe

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Calpe, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En Constantin Gaciu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Trần Lăng va deixar a Jorge Esquerdo assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Gian Mattia Fiano va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Calpe va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ştefan Doicaru va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Trần Lăng quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Julio Acero va encarar al porter al 77, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.