Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD.LOS PINALES (308719) - Casas Bajas F.S (490564) » 692022457: T69/J13/V

Liga 692022457 Información oficial sobre el partido 692022457 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.57 (5570)

FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 1 - 3 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
0 - 1 Perttuli Örn (13')
0 - 2 Antonio Damasco (38')
0 - 3 Antonio Damasco (59')
Tancredi Amati (71') 1 - 3
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 1 - 3 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC IRENE Alineación oficial del equipo 'FC IRENE' en el partido 1 - 2 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene un resultado normal 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,1 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC IRENE

Goles Goles

  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): En Tancredi Amati va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Pasha Jamalzadeh va estar a punt d'empatar per a IRENE quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sabio Merenda va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 239 Minuto 49 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Brian van Gastel va ridiculitzar a en Anton Gilfanov amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Casas Bajas F.S

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Perttuli Örn que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Casas.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Antonio Damasco va augmentar l'avantatge de Casas a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Passaven 59 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Antonio Damasco va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Lancelot Paysant va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ilya Vasilchenkov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 36, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Augustus Anderson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Augustus Anderson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vojtěch Król després de 75 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Redondo va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonio Damasco de Casas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.