Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CaCeReS CF (120093) - Pitarque C.F. (1438016) » 692022252: T69/J4/V

Liga 692022252 Información oficial sobre el partido 692022252 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / V.54 (5567)

CaCeReS CF Alineación oficial del equipo 'CaCeReS CF' en el partido 0 - 2 Pitarque C.F. Alineación oficial del equipo 'Pitarque C.F.' en el partido
0 - 1 江 (Jiang) 邦宪 (Bangxian) (34')
0 - 2 江 (Jiang) 邦宪 (Bangxian) (35')
CaCeReS CF Alineación oficial del equipo 'CaCeReS CF' en el partido 0 - 2 Pitarque C.F. Alineación oficial del equipo 'Pitarque C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CaCeReS CF Alineación oficial del equipo 'CaCeReS CF' en el partido 1 - 1 Pitarque C.F. Alineación oficial del equipo 'Pitarque C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,8 % 28,9 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CaCeReS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Manuel Martín Benítez va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Florin Ivănuş va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Juan Manuel Martín Benítez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CaCeReS.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Joel Castells va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oskar Unterkofler de CaCeReS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Pitarque C.F.

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Pitarque era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 江 (Jiang) 邦宪 (Bangxian) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 35, en Daniel Gómez de la Torre la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en 江 (Jiang) 邦宪 (Bangxian) que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Ernesto Echeberz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 15, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marko Feteris va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 205 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Daniel Gómez de la Torre de Pitarque va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Vincent Schwendner al minut 25 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 江 (Jiang) 邦宪 (Bangxian) després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Marko Feteris va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Patxi Rubio Saenz va superar els defenses rivals per velocitat al minut 67 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.