Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marquina Team (797338) - F.C Vidalenc (1431127) » 692022107: T69/J9/V

Liga 692022107 Información oficial sobre el partido 692022107 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / V.51 (5564)

Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 1 - 3 F.C Vidalenc Alineación oficial del equipo 'F.C Vidalenc' en el partido
0 - 1 Petr Divín (19')
0 - 2 Saim Karakurt (39')
Otto Zipkes (50') 1 - 2
1 - 3 Rafa Quézada (59')
Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 1 - 3 F.C Vidalenc Alineación oficial del equipo 'F.C Vidalenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Marquina Team Alineación oficial del equipo 'Marquina Team' en el partido 4 - 1 F.C Vidalenc Alineación oficial del equipo 'F.C Vidalenc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marquina Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 50 (Gol por la derecha): Els seguidors del Marquina van tornar a saltar d'alegria al minut 50. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Otto Zipkes que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Emil Bakalov va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Traian Alecuşan va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Marquina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Manel Nieto-Gobea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Kenneth Heemink de Marquina va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 210 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Josu Quijano tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Emil Bakalov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Otto Zipkes no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Traian Alecuşan i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Marquina, però el xut de Kenneth Heemink va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manel Nieto-Gobea de Marquina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Otto Zipkes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C Vidalenc

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Petr Divín quedar desmarcat i marcar per a Vidalenc al minut 19. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Vidalenc augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Saim Karakurt es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Vidalenc va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rafa Quézada.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafa Quézada de Vidalenc va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Levent Aydınol que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Pedro Cava de Vidalenc va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saim Karakurt de Vidalenc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.