Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al loro C.F (795273) - F.C. Serrabrava (1370548) » 692022059: T69/J11/V

Liga 692022059 Información oficial sobre el partido 692022059 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / V.50 (5563)

Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido 3 - 1 F.C. Serrabrava Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrabrava' en el partido
Antoni Ortell (25') 1 - 0
Pep Mercadé (30') 2 - 0
Giuseppe Filomarino (66') 3 - 0
3 - 1 Venancio Uslengui (68')
Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido 3 - 1 F.C. Serrabrava Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrabrava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al loro C.F Alineación oficial del equipo 'Al loro C.F' en el partido 2 - 1 F.C. Serrabrava Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrabrava' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al loro C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del loro contenien la respiració mentre en Antoni Ortell s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Amb 30 minuts jugats, en Pep Mercadé va augmentar l'avantatge de loro a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de loro al minut 66, que va llançar ajustat al pal en Giuseppe Filomarino. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Karlo Petrca va marxar de Luigi Vinci en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de loro van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): loro va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Giuseppe Filomarino ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Giuseppe Filomarino es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Suat Irmak de loro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Filomarino.
  • 513 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Filomarino de loro va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

F.C. Serrabrava

Goles Goles

  • 190 Minuto 68 (Gol de falta): En Venancio Uslengui va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): En Fernando Díaz Estévanez va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Serrabrava va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Demetrio Mena va desviar el xut final de Iván Ramírez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Christos Mentis va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Venancio Uslengui de Serrabrava amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luigi Vinci de Serrabrava es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.