Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Híspalis (315594) - Dardos (314160) » 692021395: T69/J13/V

Liga 692021395 Información oficial sobre el partido 692021395 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.38 (5551)

Híspalis Alineación oficial del equipo 'Híspalis' en el partido 2 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Christopher Whittaker (27') 1 - 0
1 - 1 Ignacio Fiol (34')
Giorgio Varchi (35') 2 - 1
Híspalis Alineación oficial del equipo 'Híspalis' en el partido 2 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Híspalis Alineación oficial del equipo 'Híspalis' en el partido 3 - 0 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Híspalis

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Christopher Whittaker va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Híspalis.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Híspalis prenia la batuta de l'encontre al minut 35, quan en Giorgio Varchi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maciej Mosak va estar a punt d'avançar els locals al minut 2 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mees Nijpels va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gyula Rácz va estar a punt de sentenciar el partit al minut 55, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Mees Nijpels gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Calveras va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Maxwell Dubois es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Matteo Saffirio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Maxwell Dubois de Híspalis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Dardos

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 34 minuts, el tirador de faltes del Dardos va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ignacio Fiol, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 25 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Uztail Sagarnaga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Carlos Hoya va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 243 Minuto 86 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Dardos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mario Rosillo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Enric Adserias de Dardos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.