Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Coruña (1368630) - Pedreña F.C. (1583863) » 692021394: T69/J13/V

Liga 692021394 Información oficial sobre el partido 692021394 en Hattrick

02.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 13 / V.38 (5551)

LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
0 - 1 Alfonso Mañeru (3')
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 2 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LC Sheriff

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 9 (Ocasión de contra por la izquierda): Sherif van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 9, però Julián Gomes va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Juha Alakotila hauria d'haver estat gol al minut 10 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Sherif van sortir al contraatac al minut 65, però Ivanovas Papreckas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Sherif van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Ivanovas Papreckas des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gaspare Desogos de Sherif la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alfonso Mañeru va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): David Iturberoaga va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 6, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pompeo Tonzar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pompeo Tonzar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.