Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Coruña (1368630) - Dardos (314160) » 692021373: T69/J8/V

Liga 692021373 Información oficial sobre el partido 692021373 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / V.38 (5551)

LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
0 - 1 Abel Erloeta (25')
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LC Sheriff Alineación oficial del equipo 'LC Sheriff' en el partido 0 - 1 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LC Sheriff

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 18 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 18 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en José Celestino Manaia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Sherif van sortir al contraatac al minut 48, però Ivanovas Papreckas va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sherif va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francisco de Sousa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ivanovas Papreckas quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Dardos

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Dardos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 25. Abel Erloeta va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Arturo Monforte era fer passades de llarga distància. Al minut 7 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Keistas Indrelis però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Keistas Indrelis que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mihai Sbora. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ricardo Merino Íñiguez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Fiol va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.