Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dardos (314160) - Pedreña F.C. (1583863) » 692021354: T69/J3/V

Liga 692021354 Información oficial sobre el partido 692021354 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / V.38 (5551)

Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 1 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Carlos Hoya (77') 1 - 0
1 - 1 Jordi Saladich (83')
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 1 - 1 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido 1 - 0 Pedreña F.C. Alineación oficial del equipo 'Pedreña F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dardos

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Keistas Indrelis va anar directament als peus de Carlos Hoya que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Dardos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Ricardo Merino Íñiguez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Salva Rubio de Tejada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts disputats, Keistas Indrelis gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però José Alfredo Rubio Pérez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Salva Rubio de Tejada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Uztail Sagarnaga arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ricardo Merino Íñiguez va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Carlos Hoya va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Joan Enric Adserias rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Pedreña F.C.

Goles Goles

  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jordi Saladich! Un inimaginable dribbling sobre Uztail Sagarnaga va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Pedreña.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pedreña va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfonso Mañeru va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 88 (Ocasión de contra de falta): Pedreña van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 88 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Alfonso Mañeru no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pedreña va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Pere Blasi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.