Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Maresme HFC (124290) - Dardos (314160) » 692021346: T69/J1/V

Liga 692021346 Información oficial sobre el partido 692021346 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.38 (5551)

El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 0 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Felipe 'Momo' Molina Moreno (11') 1 - 0
Agustín Calante (37') 2 - 0
Moutassim Bassiri (39') 3 - 0
Moutassim Bassiri (55') 4 - 0
Jesús 'Marine' Marín Marín (76') 5 - 0
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 0 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 3 - 2 Dardos Alineación oficial del equipo 'Dardos' en el partido
Tiene suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,2 % 14,1 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de Felipe 'Momo' Molina Moreno, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Agustín Calante, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Maresme.
  • 137 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Jaunti Burumendi va anar a parar al cap de Moutassim Bassiri que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Maresme el 3 - 0.
  • 132 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Maresme a 4 - 0. Moutassim Bassiri va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): El Jesús 'Marine' Marín Marín va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Maresme. 5-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El jugador local Samuel 'Canyella Fina' Cànoves per poc que no incrementa el marcador al minut 23. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Calveras va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Artaitz Errandosoro va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Uztail Sagarnaga per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): Maresme van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Samuel 'Canyella Fina' Cànoves no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jesús 'Marine' Marín Marín. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Agustín Fuenmayor va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaunti Burumendi de Maresme va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Jesús 'Marine' Marín Marín de Maresme va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dardos

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ricardo Merino Íñiguez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 48 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Ricardo Merino Íñiguez amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 92 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Abel Erloeta de Dardos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.