Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrera Rangers (47480) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 692020313: T69/J9/V

Liga 692020313 Información oficial sobre el partido 692020313 en Hattrick

04.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 9 / V.19 (5532)

Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 1 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Miguel Camus (42') 1 - 0
1 - 1 Damiano Iaiza (69')
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 1 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido 1 - 4 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Tiene un resultado normal 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,3 % 0,7 % 89,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador Miguel Camus de Rangers, després de 42 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Rangers va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Noël Gonzalez en un 1 contra 1 amb el porter Dragan Mutavdžić, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Salómon Erlendsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rangers.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Miguel Camus es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rangers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Besart Muriqi, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Besart Muriqi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Camus.

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 162 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Damiano Iaiza per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Levan Tcharbadze va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 20. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Jairo Rodrigues va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Rudi Rapić al minut 43 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): MRS va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Procopio Burati que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Mohamed Reda Chentir va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Enrique Cuadérnigas, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Enrique Cuadérnigas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nikita Matusevich no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.