Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Richmond (435850) - Elfos Club (47733) » 692020296: T69/J5/V

Liga 692020296 Información oficial sobre el partido 692020296 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / V.19 (5532)

Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 0 - 2 Elfos Club Alineación oficial del equipo 'Elfos Club' en el partido
0 - 1 Marco Caltabiano (23')
0 - 2 Krzysztof Miguła (44')
Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 0 - 2 Elfos Club Alineación oficial del equipo 'Elfos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting de Richmond Alineación oficial del equipo 'Sporting de Richmond' en el partido 4 - 1 Elfos Club Alineación oficial del equipo 'Elfos Club' en el partido
Es un cenizo 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Richmond

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Tomáš Galla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tomáš Galla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Anders Rosvold, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Tomáš Galla va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Leonardas Kromolcas va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 61 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Adrian Zincă i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sporting, però el xut de Tomáš Galla va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Sporting va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Florian Zăpan va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Adrian Zincă va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Ranesh Basu va disposar d'una bona oportunitat al minut 68, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Elfos Club

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb 23 minuts jugats, Marco Caltabiano de Elfos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Krzysztof Miguła de Elfos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Nico Barros va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 王 (Wang) 順雄 (Shunxiong) de Elfos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.