Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SporVigo (119530) - Messi & Robinho & Silva (1459311) » 692020282: T69/J1/V

Liga 692020282 Información oficial sobre el partido 692020282 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.19 (5532)

SporVigo Alineación oficial del equipo 'SporVigo' en el partido 0 - 3 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
0 - 1 Nikita Matusevich (15')
0 - 2 Julio Jimeno (75')
0 - 3 Jairo Rodrigues (77')
SporVigo Alineación oficial del equipo 'SporVigo' en el partido 0 - 3 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SporVigo Alineación oficial del equipo 'SporVigo' en el partido 1 - 2 Messi & Robinho & Silva Alineación oficial del equipo 'Messi & Robinho & Silva' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SporVigo

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Fulvio Cudin va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 203 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Humberto Zampol no oblidarà el que li va passar durant el minut 82. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Messi & Robinho & Silva

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Nikita Matusevich va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 75 minuts, Julio Jimeno va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jairo Rodrigues, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Hasani Kinyua va estar a punt de posar per davant a MRS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Andrés Robres va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el MRS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Julio Jimeno s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Jairo Rodrigues quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de David Andrés Robres, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jairo Rodrigues de MRS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.