Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuidado con el tiburon (1590445) - C.E Xarxa (120061) » 692020101: T69/J12/V

Liga 692020101 Información oficial sobre el partido 692020101 en Hattrick

25.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 12 / V.15 (5528)

Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 3 - 0 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Julio Ezquieta (6') 1 - 0
Alen Jusufović (29') 2 - 0
Alen Jusufović (56') 3 - 0
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 3 - 0 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cuidado con el tiburon Alineación oficial del equipo 'Cuidado con el tiburon' en el partido 2 - 0 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuidado con el tiburon

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Cuidado prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Julio Ezquieta va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Alen Jusufović va augmentar l'avantatge de Cuidado a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Ajdin Elek va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cuidado, Alen Jusufović, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Edmílson Rebelo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Ajdin Elek de Cuidado va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Damián Benítez al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan 賈 (Jia) 文忠 (Wenzhong) va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alen Jusufović.

C.E Xarxa

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Rahal Hassani al minut 8 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Alberto Barreto va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Xarxa sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rahal Hassani, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Xarxa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Loren Coazo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 251 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Joaquín Garagorri va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Adrián Pérez de Corta.