Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TDA TEAM (1459050) - C.E Xarxa (120061) » 692020076: T69/J6/V

Liga 692020076 Información oficial sobre el partido 692020076 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / V.15 (5528)

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 2 - 3 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Francisco Saseta (44') 1 - 0
1 - 1 Martiño de Bonaval (53')
1 - 2 Sergio Vazán (78')
Fernando Romero (83') 2 - 2
2 - 3 Pablo Hernández Mérida (86')
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 2 - 3 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 2 - 0 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francisco Saseta, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al TDA TEAM una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Fernando Romero, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Renán Illán va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Patxi Azkarragaurizar va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TDA TEAM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): TDA TEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 41 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Patxi Azkarragaurizar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rick Kovacs va estar a punt d'acabar en gol al minut 43, però el porter visitant Damián Benítez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Renán Illán una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Damián Benítez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Jordi Masllorens va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): TDA TEAM va estar a punt de posar-se per davant al minut 85 però Jordi Masllorens va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Al minut 32 en Jalil Kelachay va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 143 Minuto 53 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Xarxa eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 53, Martiño de Bonaval va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Xarxa van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Sergio Vazán.
  • 143 Minuto 86 (Gol de contra por la derecha): Pablo Hernández Mérida va marcar al minut 86 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Xarxa va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Sergio Vazán va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Alberto Barreto de Xarxa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Torben Gernert.