Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Eiris (441670) - C.E Xarxa (120061) » 692020070: T69/J4/V

Liga 692020070 Información oficial sobre el partido 692020070 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / V.15 (5528)

FC Eiris Alineación oficial del equipo 'FC Eiris' en el partido 1 - 1 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
0 - 1 Pablo Hernández Mérida (23')
Marcial Vianes (25') 1 - 1
FC Eiris Alineación oficial del equipo 'FC Eiris' en el partido 1 - 1 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Eiris Alineación oficial del equipo 'FC Eiris' en el partido 2 - 1 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 5,9 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Eiris

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Eirís equilibrava la balança al minut 25. En Marcial Vianes, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Eirís va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Caramani en un 1 contra 1 amb el porter Damián Benítez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Eirís per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan 戴 (Dai) 振龙 (Zhenlong) va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72, Marcial Vianes arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13, Thierry Calderon de Eirís va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eirís. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Hernández Mérida la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Xarxa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 23.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Efrèn Caballol ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Xarxa que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Torben Gernert, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Torben Gernert que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Xarxa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 76, però Gabriel Terrat va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 272 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Pablo Hernández Mérida, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 78 però la pilota va sortir lleugerament desviada.