Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E Xarxa (120061) - Javineta010 (438901) » 692020060: T69/J2/V

Liga 692020060 Información oficial sobre el partido 692020060 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.15 (5528)

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 1 Winterboys Alineación oficial del equipo 'Winterboys' en el partido
0 - 1 Antonio Lloveras Sainz (84')
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 1 Winterboys Alineación oficial del equipo 'Winterboys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 0 - 2 Winterboys Alineación oficial del equipo 'Winterboys' en el partido
Tiene un resultado normal 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xarxa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Antón Martínez Lapuente va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): En Antón Martínez Lapuente va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Xarxa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pablo Hernández Mérida va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vlad Ţiboc.

Winterboys

Goles Goles

  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): Winterboys agafava avantatge al minut 84 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Antonio Lloveras Sainz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Noel Reyes va estar a punt de posar per davant a Winterboys amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Damián Benítez va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 de partit, Marc Basach quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Noel Reyes va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en David Véle va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Véle de Winterboys es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 16 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Eddy Cabrera donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.