Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tramvia blau (1458597) - C.E Xarxa (120061) » 692020057: T69/J1/V

Liga 692020057 Información oficial sobre el partido 692020057 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / V.15 (5528)

tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 3 - 2 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Timo Merkenich (10') 1 - 0
1 - 1 Alberto Barreto (25')
1 - 2 Loren Coazo (38')
Conrad Casulleres (40') 2 - 2
刘 (Liu) 文松 (Wensong) (80') 3 - 2
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 3 - 2 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido 2 - 0 C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tramvia blau

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 10 gràcies a la jugada de Timo Merkenich, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del tramvia s'esgargamellaven dempeus per esperonar Conrad Casulleres que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 40 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): 刘 (Liu) 文松 (Wensong) va donar a tramvia un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): tramvia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Timo Merkenich en un 1 contra 1 amb el porter Damián Benítez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timo Merkenich de tramvia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alberto Barreto que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Loren Coazo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Pablo Hernández Mérida va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dimitri Gilléron, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Pablo Hernández Mérida va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 60 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Castro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): Alberto Barreto quasi marca en una jugada assajada de córner que Martiño de Bonaval havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.