Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tiburones Verdes (1339085) - Neal Winfluky Eagles (312191) » 692019836: T69/J2/V

Liga 692019836 Información oficial sobre el partido 692019836 en Hattrick

16.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 2 / V.11 (5524)

Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 2 - 0 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
Quirze Pañella (16') 1 - 0
Malik El-Alaoui (48') 2 - 0
Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 2 - 0 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tiburones Verdes Alineación oficial del equipo 'Los Tiburones Verdes' en el partido 1 - 1 Neal Winfluky Eagles Alineación oficial del equipo 'Neal Winfluky Eagles' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tiburones Verdes

Goles Goles

  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Quirze Pañella era molt més ràpid que el defensa Jonathan Shugars. Al minut 16, el jugador de Tiburones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): En Malik El-Alaoui va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tiburones va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eliodoro Balume, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Tiburones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Gonzalo Pajares va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Silvio Parreño.
  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tiburones sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Valle Jiménez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 15 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Tiburones va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Gonzalo Pajares va anar a parar a les mans del porter.

Neal Winfluky Eagles

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Ernesto Estigarribia va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Blas Camón, però aquest va fallar.
  • 274 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Ernesto Estigarribia que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Rafael Machimbarrena al minut 47 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Eagles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 289 Minuto 79 (Ocasión evento especial): Thomas Werner Espa va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 79, però no s'esperava que en Gonzalo Pajares, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.