Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDR Pineda (1435926) - FC Garpe (1594432) » 692019716: T69/J14/V

Liga 692019716 Información oficial sobre el partido 692019716 en Hattrick

09.07.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 14 / V.8 (5521)

UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 3 - 0 FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido
Marc Andreu Sayols (6') 1 - 0
Marc Andreu Sayols (25') 2 - 0
Marc Andreu Sayols (80') 3 - 0
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 3 - 0 FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 1 - 2 FC Garpe Alineación oficial del equipo 'FC Garpe' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 90,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDR Pineda

Goles Goles

  • 105 Minuto 6 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 6, Svyatoslav Golyak va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Marc Andreu Sayols, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): Marc Andreu Sayols va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Pineda i marcant el 2 - 0.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marc Andreu Sayols de Pineda va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 30 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Raúl Silva Pacheco, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pineda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Alfredo Viegas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pineda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Ramón Irueta va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pineda van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Svyatoslav Golyak va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Albert Stone de Pineda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Garpe

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Garpe va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Luka Huysmans no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Francisco Jesús Trelles de Garpe va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.