Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - Juan Andres CF (1597069) » 692019145: T69/J11/IV

Liga 692019145 Información oficial sobre el partido 692019145 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.62 (3485)

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 0 - 2 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
0 - 1 Vasil Tomov (27')
0 - 2 Vasil Tomov (58')
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 0 - 2 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 2 - 1 Juan Andres CF Alineación oficial del equipo 'Juan Andres CF' en el partido
Tiene mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Adin Malagić va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Pétrola per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Carlos Estremera va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Almenar va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Vladimír Škoda va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 201 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En José Milanos no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Juan Borja Medina Davila no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Miguel Almenar no va entrar per centímetres.

Juan Andres CF

Goles Goles

  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): Després de 27 minuts el Andres, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Vasil Tomov sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 187 Minuto 58 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Andres va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Vasil Tomov en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Andres al minut 26, però el xut de Altay Oğuş va topar amb la tanca defensiva.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Andres tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Vasil Tomov ho va intentar al minut 60 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eric Dickerson de Andres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.