Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Plaza c (993373) - AD Pétrola (1433709) » 692019120: T69/J5/IV

Liga 692019120 Información oficial sobre el partido 692019120 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / IV.62 (3485)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Lino Oxman (11') 1 - 0
Somnath Das (47') 2 - 0
2 - 1 Cibrán Spínola (89')
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Plaza c Alineación oficial del equipo 'La Plaza c' en el partido 2 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,2 % 18,1 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Plaza c

Goles Goles

 • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Plaza va posar-se per davant 1 - 0 al minut 11, quan Lino Oxman va llançar una pena màxima perfectament.
 • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Plaza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Somnath Das va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

 • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Plaza ho intentava per la dreta per mitjà de Otsalar Bediaga, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
 • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): En Christian Edwards, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Otsalar Bediaga, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Lino Oxman va sorprendre Maximilian Werderitsch amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
 • 207 Minuto 86 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Víctor Enatorriaga va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

 • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Al minut 85, Filemon Babicki de Plaza va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

AD Pétrola

Goles Goles

 • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Cibrán Spínola va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Pétrola va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

 • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Roland Hertle va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
 • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 84 en Roland Hertle va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Waldemar Grygorowicz va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
 • 286 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 87, el Pétrola estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Stephan Groeling va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

 • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Monsalve de Pétrola va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.