Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AD Pétrola (1433709) - Torbeo (120632) » 692019115: T69/J3/IV

Liga 692019115 Información oficial sobre el partido 692019115 en Hattrick

23.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 3 / IV.62 (3485)

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Alberto España (16') 1 - 0
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 1 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido 3 - 0 Torbeo Alineación oficial del equipo 'Torbeo' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AD Pétrola

Goles Goles

 • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Una falta al minut 16 va provocar un lliure directe. Alberto España el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

 • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stephan Groeling. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
 • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafael Monsalve no va ser aprofitada per en José Milanos que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
 • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Iván Ruipérez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Chaouqi Oulhaj va mantenir l'equip visitant dins del partit.
 • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Gustavo Cachola gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Chaouqi Oulhaj va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
 • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Chaouqi Oulhaj al minut 68 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roland Hertle va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
 • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alberto España va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
 • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Iván Ruipérez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
 • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Miguel Almenar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
 • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Roland Hertle per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Chaouqi Oulhaj va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Torbeo

Ocasiones Ocasiones

 • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Torbeo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Asis Akaiturrieta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
 • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 36 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sünke Kromer, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
 • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): Victor Mahamat hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Alfonso García havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
 • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Torbeo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pablo Carcelén va sortir per sobre el travesser.