Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los nebures (1458783) - Corocotta (1455941) » 692019090: T69/J11/IV

Liga 692019090 Información oficial sobre el partido 692019090 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.61 (3484)

los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido 1 - 3 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
Marc Mas (22') 1 - 0
1 - 1 Alexandr Kowalczyk (28')
1 - 2 Juan Jesús Gómez de la Vega (74')
1 - 3 Levent Keklik (75')
los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido 1 - 3 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los nebures Alineación oficial del equipo 'los nebures' en el partido 2 - 0 Corocotta Alineación oficial del equipo 'Corocotta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los nebures

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Marc Mas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de nebures.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 16, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Raúl Zaragueta sempre els tira per la dreta i en Roberto Corvucci, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luka Wiete no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Antonio Echaide estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Corocotta

Goles Goles

  • 108 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Adrian Dharmadji és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Alexandr Kowalczyk perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 142 Minuto 74 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Juan Jesús Gómez de la Vega de Corocotta va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Corocotta va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Levent Keklik, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): El Corocotta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 31, però en Alexandr Kowalczyk va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Corocotta sortien al contraatac. La falta llançada per Luka Wiete va sortir força alta sense massa perill.