Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Josicos (1437534) - Tanelorn (313495) » 692019013: T69/J6/IV

Liga 692019013 Información oficial sobre el partido 692019013 en Hattrick

14.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 6 / IV.60 (3483)

Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido 2 - 1 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
Lars Malmbeck (76') 1 - 0
1 - 1 John Wyness (79')
Dominic Beu (81') 2 - 1
Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido 2 - 1 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Josicos Alineación oficial del equipo 'Josicos' en el partido 2 - 0 Tanelorn Alineación oficial del equipo 'Tanelorn' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Josicos

Goles Goles

  • 124 Minuto 76 (Gol de penalti): Al minut 76 l'àrbitre va premiar Josicos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lars Malmbeck va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Josicos s'avançava al marcador al minut 81, després d'un rebot que va caçar en Dominic Beu per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Josicos va gaudir d'un penal a favor al minut 32, però el jugador Lars Malmbeck va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Frank Boyle.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Lars Malmbeck va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Josicos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 42 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Baasan Amarjargal va ridiculitzar a en Luca Cassarani amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Josicos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Baasan Amarjargal en un 1 contra 1 amb el porter Frank Boyle, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lars Malmbeck, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Josicos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Baasan Amarjargal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Imran Čaušević de Josicos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanelorn

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luigi Antonio Mastino arribés a peus de John Wyness, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tanelorn el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Tanelorn van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Björn Refrath no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.