Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. Numanty (799458) - SawTeam (491576) » 692018979: T69/J11/IV

Liga 692018979 Información oficial sobre el partido 692018979 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.59 (3482)

C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 2 - 0 SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido
David Nuñez Puerta (32') 1 - 0
Julián Ezcarte (39') 2 - 0
C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 2 - 0 SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Numanty Alineación oficial del equipo 'C.D. Numanty' en el partido 3 - 0 SawTeam Alineación oficial del equipo 'SawTeam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Numanty

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a David Nuñez Puerta de Numanty aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Julián Ezcarte de Numanty va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Numanty va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 28 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Èric Adzet ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Carlos Roque Geraldo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Roger Agràs va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Carlos Roque Geraldo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iuri Christino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edmundo Morillo de Numanty amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SawTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): SawTeam va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ferdinando Citeroni es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ferdinando Citeroni va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Louis Gelle va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mirena Arrutarte no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54, Davide Macavero va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 208 Minuto 72 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ferdinando Citeroni de SawTeam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Laurian Miheţ que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerold Gelb de SawTeam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.