Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Palamós CF (1435756) - luar-villas (1419167) » 692018827: T69/J1/IV

Liga 692018827 Información oficial sobre el partido 692018827 en Hattrick

09.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 1 / IV.57 (3480)

Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 2 - 2 luar-villas Alineación oficial del equipo 'luar-villas' en el partido
Paco Guarnizo (5') 1 - 0
1 - 1 Ralf Zemlicka (27')
1 - 2 Kacper Hurna (39')
Manuel Fernández Moreno (55') 2 - 2
Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 2 - 2 luar-villas Alineación oficial del equipo 'luar-villas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jotape's eleven Alineación oficial del equipo 'Jotape's eleven' en el partido 2 - 1 luar-villas Alineación oficial del equipo 'luar-villas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jotape's eleven

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Paco Guarnizo ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Jotapes es posava per davant 1 a 0.
  • 111 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 55, Manuel Fernández Moreno de Jotapes empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Paco Guarnizo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 10 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Fernando Almanzor, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Fernando Almanzor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Jotapes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Sergej Bukvić va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Klim Nosenko per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Manuel Fernández Moreno! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Manuel Fernández Moreno del Jotapes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stefan Vikhult després que el jugador de Jotapes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

luar-villas

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): luar-villas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Ralf Zemlicka va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Kacper Hurna que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a luar-villas.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Konstanty Wypychowski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de luar-villas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 37 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Fernando Almanzor va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): luar-villas van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Fulvio Theiler no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kacper Hurna que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): luar-villas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 90, però el xut de Ulfried Häckelmann des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Klim Nosenko de luar-villas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.