Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lo Gaiter del Baix (1430362) - Santo Angel (995563) » 692018793: T69/J8/IV

Liga 692018793 Información oficial sobre el partido 692018793 en Hattrick

28.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 8 / IV.56 (3479)

Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 2 - 0 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
Jae-Duk Lee (38') 1 - 0
Juan López de Madrid (57') 2 - 0
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 2 - 0 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lo Gaiter del Baix Alineación oficial del equipo 'Lo Gaiter del Baix' en el partido 2 - 0 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
Tiene un resultado normal 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lo Gaiter del Baix

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Jae-Duk Lee, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Gañán es posava per davant!
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): En Juan López de Madrid va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Roelf Kalff del Gañán ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 20 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Aliomo Galarraga va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Gañán va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gunnar Haugen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Juan López de Madrid va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gañán se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 64, tothom va saber perquè en Juan López de Madrid era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 230 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Aliomo Galarraga es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roelf Kalff de Gañán va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jae-Duk Lee.

Santo Angel

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Ramon Carbó va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 25 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Henk Jan Adelman, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 65 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Vicente Cayas marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Ambrosio Puente que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Tarruella, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Winston Ramondt va sortir per sobre el travesser.