Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Macedonios (489847) - Santo Angel (995563) » 692018787: T69/J5/IV

Liga 692018787 Información oficial sobre el partido 692018787 en Hattrick

07.05.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 5 / IV.56 (3479)

Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 2 - 1 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
0 - 1 Ramon Carbó (31')
Torben Wilhelmstötter (39') 1 - 1
Batista Figueiredo Monteiro (41') 2 - 1
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 2 - 1 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Macedonios Alineación oficial del equipo 'Macedonios' en el partido 3 - 0 Santo Angel Alineación oficial del equipo 'Santo Angel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Macedonios

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Torben Wilhelmstötter de Macedonios va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Corria el minut 41 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Batista Figueiredo Monteiro, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Josema Heredia Montoya va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alfonso Delgado va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Daniel Martínez Rubio? Un error clamorós seu va donar a Albert Prades una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Alfonso Delgado de Macedonios va intentar batre la porteria rival al minut 37 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Batista Figueiredo Monteiro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josema Heredia Montoya de Macedonios va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ignacio Villametide va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Batista Figueiredo Monteiro de Macedonios gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Villametide de Macedonios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Santo Angel

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): Santo agafava avantatge al minut 31 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ramon Carbó amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Santo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Héctor Nofre, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 71 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Henk Jan Adelman va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): Santo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Henk Jan Adelman des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Santo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kyung-Man Shin va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Ordóñez.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Héctor Nofre de Santo es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.