Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ShooterBollers (315608) - C.D. New Averland (1598030) » 692018557: T69/J4/IV

Liga 692018557 Información oficial sobre el partido 692018557 en Hattrick

30.04.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 4 / IV.52 (3475)

ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido 1 - 2 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
0 - 1 Miguel Castelltelsor (13')
0 - 2 Julián Rivas (26')
Damien Gudin (81') 1 - 2
ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido 1 - 2 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ShooterBollers Alineación oficial del equipo 'ShooterBollers' en el partido 2 - 0 C.D. New Averland Alineación oficial del equipo 'C.D. New Averland' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ShooterBollers

Goles Goles

  • 102 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Damien Gudin de ShooterBollers va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 22 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jorge Meléndez va ridiculitzar a en Miguel Castelltelsor amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 el ShooterBollers va posar setge sobre la defensa central visitant però en Oscar Cuyp no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Cyprian Siebert no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Anthony Alexander va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): ShooterBollers va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Uxiel Carballal va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Paco Pineda va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Evtim Pavlov no oblidarà el que li va passar durant el minut 75. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jorge Meléndez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Meléndez de ShooterBollers va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

C.D. New Averland

Goles Goles

  • 187 Minuto 13 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Averland volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 13 van aconseguir marcar quan en Miguel Castelltelsor va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del Averland va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Julián Rivas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.