Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vincios FC (1584665) - san pedro y san pablo (798705) » 692018362: T69/J11/IV

Liga 692018362 Información oficial sobre el partido 692018362 en Hattrick

18.06.2022 14:00:00
Liga: Temporada 69 / Jornada 11 / IV.48 (3471)

Bultaco C.F. Alineación oficial del equipo 'Bultaco C.F.' en el partido 3 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Juan Carlos Carrandi (8') 1 - 0
1 - 1 Fernando Pérez (14')
1 - 2 Lluís Maria Agulló (64')
Diagur Doñabeitia (83') 2 - 2
Luis Blanco (86') 3 - 2
Bultaco C.F. Alineación oficial del equipo 'Bultaco C.F.' en el partido 3 - 2 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Bultaco C.F. Alineación oficial del equipo 'Bultaco C.F.' en el partido 5 - 1 san pedro y san pablo Alineación oficial del equipo 'san pedro y san pablo' en el partido
Tiene mala suerte 5.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bultaco C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Bultaco va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Juan Carlos Carrandi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 83, Diagur Doñabeitia de Bultaco empatava el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 86 (Gol por el centro): Luis Blanco va donar a Bultaco un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 2 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bultaco va ser a punt de marcar al minut 2, quan el seu jugador Óscar García Casielles va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Óscar García Casielles va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

san pedro y san pablo

Goles Goles

  • 160 Minuto 14 (Gol de falta): Fernando Pérez va empatar per a pedro, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Alfonso Bagazgoitia sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Lluís Maria Agulló que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): pedro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Luis La Porta va desviar el xut final de José Ferra de la Mola després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Bagazgoitia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Pedro Peña va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del pedro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en José Ferra de la Mola, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.